Michael Nyman i David McAlmont presenten “The Glare”



* Dilluns, 4 de gener del 2010

De la col•laboració del pianista i compositor Michael Nyman i el cantant David McAlmont ha sortit un disc molt interessant publicat recentment amb el títol de “The Glare”. McAlmont ha posat lletra a onze peces de la llarga i original carrera de Nyman. Les onze histories parlen de temes absolutament contemporanis des de les malifetes dels banquers (“Take the money and run”) o les aventures amoroses del primer ministre italià Berlusconi (“In Rai Don Giovanni”) fins a tragèdies contemporànies com la prostitució a Europa o els correus de la droga.



Però el que mes impacta es la perfecta síntesis entre la veu del cantant pop/soul i la música contemporània de Michael Nyman. Escric aquestes ratlles mentre sento una vegada més el disc i el resultat es extraordinari i emocionant. Com si tots dos haguessin treballat durant mesos per a escriure conjuntament les cançons.

Aviat tindrem ocasió de sentir “The Glare” en directe. El 24 de febrer Michael Nyman i la seva banda i David McAlmont presenten les cançons del disc en el Palau de la Música de Barcelona.